Brandveiligheid

In onze website vindt u alle producten en informatie om uw woning of bedrijf zo brandveilig mogelijk te maken.

wat heeft u daar eigenlijk nodig?

U kunt zelf veel doen om de brandveiligheid in uw woning op orde te brengen. Bijvoorbeeld blusmiddelen kopen, rookmelder kopen of een brandmeldinstallatie plaatsen.

 

Er zijn verschillende voorzorgsmaatregelen die je kunt treffen om je woning brandveilig te maken. Om te beginnen adviseren wij dat er in elke woning minimaal 1 brandblusser en een blusdeken aanwezig moet is.

Rook- of hittemelders

zijn natuurlijk onmisbaar en veel mensen hebben deze gelukkig al in huis. Omdat dit ook sinds 1 jullie 2022 verplicht om op iedere verdieping een rookmelder aanwezig moet zijn.

 

Een brandblusser is dan ook een van de belangrijkste hulpmiddelen die je in huis kunt halen om een brand te voorkomen. De juiste brandpreventiemiddelen kunnen jouw huis of pand een stuk veiliger maken door een brandveiligheid pakket aan te schaffen van Security at Home.

 

Wat doen we

Wij bieden brandveiligheidspakketten aan om uw woning zo veilig mogelijk te maken. Hierbij kunt u denken aan rookmelders, brandblussers, blusdeken, EHBO-kit en koolmonoxidemelder. Daarnaast bieden wij u, na het aankopen van een veiligheidspakket, een service aan voor 7,99 per maand.

Onder deze service valt:

  • 1x per jaar de rookmelders bij u thuis controleren en zo nodig repareren of vervangen.
  • Twee brandblussers met driejaarlijkse controle.
  • Koolmonoxidemelder.
  • Een cadeau (mini autoblusser, sleutelhanger)